sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Hämminkiä....

Siellä nukkuvat, Signe ja Warma, samassa sängyssä tänä yönä. Ja että miksikö?
Kaikki alkoi siitä, että Signe kuuli kahtena yönä alakerrasta ääniä, vaikka kaikki kissat ja koiratkin olivat yläkerrassa. Warma kävi molemmilla kerroilla asian tutkimassa, ja eihän siellä ketään ollut, ja sitä paitsi, sanoi Warma, olisihan koiratkin haukkuneet.Hetken oli Signe hiljaa, sitten hänen pelästyneet silmänsä laajenivat entisestään, ja hän kuiskasi vapisevin huulin; se oli kummitus.
"Ei taas näitä juttuja," sanoi Warma, mutta tiesi jo sanoessaan, että juuri nyt, ei Signeen uppoisi mikään järkevä selitys. Warma oli jo muuttanut huoneensa Signen huoneen viereen, koska ei siitä mitään tullut iltaisin kun Signellä oli koko ajan asiaa Warmalle, se oli yhtä rappusissa juoksemista.

perjantai 26. helmikuuta 2010

Minivaihtoa Tildafoorumilla..

Meillä oli tilldafoorumilla nukkisvaihto ja parini oli Tuisku. Uskomattoman ihania juttuja hän oli loihtinut. Paketissa oli paljon tavaraa, ja vähän ekstraakin.KIITOKSET TUISKULLE. Hän on taitava tekemään näitä minijuttuja.

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

materiaaleista

Tähän mennessä olen valmistanut yhden kakluunin, se on tuolla salissa. Olen tehnyt sen oliiviöljypullosta. Maalasin sen askarteluvärillä ja liimasin siihen ylös pieniä mosaiikkeja, samoin alas. Luukut tein kullanvärisestä aaltopahvista ja ylhäällä nuo "pellit" ovat korupiikkejä ja kultaista ketjua, alaosaan tulee viel pieni korotus.
Keittiön hella on maitopurkista, maalattu mustaksi, ja luukut hopean väristä aaltopahvia.
Kukkaruukkuja olen tehnyt helmistä, samoin nuo pienet hajuvesipullot.
Signen pieni pöytä on kertakäyttömukin pohja, ja jalat huoneklujen yhdistämiseen käytettäviä tappeja. Maalasin ja koristelin.
Kaikki peitteet, matot, tyynyt olen virkannut itse, samoin olen ommellut lakanat.

Tiimarista löytää kaikkea hyödyllistä. Porissa tietty VITRIINI on erikoistuut nukkistavaroihin, ja jos kaupasta ei löydy tarvitsemaasi, se kyllä sinulle tilataan.

perjantai 19. helmikuuta 2010

Pientä pintaremonttia.

Signen huone on ollut työn alla. Tapetteja olen laitellut, eikä se olekkaan, ainakaan meikäläiselle, ihan helppoa hommaa. Nyt ainakin toistaiseksi on taustana vaaleanpunainen kartonki jonka yläreunassa on Tarjan Pikkuisen puodin ihanaa kukkakangasta. Kankaan ja kartongin välissä on boordina Jenniltä saamaa vaaleanpuaista tarranauhaa. Ja noissa virkatuissa tyynyissä olevat ruusut ovat myös Jenniltä. Olettaisin, että ne ovat kaikki Tiimarista.
Paljon ihanaa ja tarpeellista on Jenni minulle lähetellyt, kiitoksia viel kovasti.

Signen sänky, ja pöytä.

Tässä on Signelle tekemäni väliaikainen sänky, sekä pieni pöytä, jolle on jo kerääntynyt kaikenlaisia pikku pulloja.
Juu, ja on siel oikea kissa taustalla, koskapa jotain pystyisin tekeen, ettei ne olis mukana. :)

White lilyn astiastosta.

Voitin taannoin White lilyn arvonnassa astiaston, ja tämä pöytä on tehty astiaston tarjottimesta.

Pupuja Jenniltä


Nämä ihanat puput sain Jenniltä. ne odottavat kevättä, ja pääsyä Signen ja Warman puutarhaan.

tiistai 16. helmikuuta 2010

Keittiö ja sali.


Tässä näkyy keittiön hella, pöytä ja penkki jotka tein eilen.

Yläkerrassa, salissa, on pieni pöytä ja hylly, sekä uuni, jotka myös tein eilen. On siis ollut vähän paineita, kun Warma ilmoitti tulostaan. Hän kun on vähän topakka mummeli.

Warman matkalaukku.



Matkalaukusta löytyi ihania tuliaisia. Ensin piti antaa koirille ja kissoille tuliaiset, kun muuten ei hommasta olisi tullut mitään.

Signe sai ihanan Kameekorun, joka on tuossa kuvassa hänen kädessään, on vaan niin pikkuruinen.
Warma siis ei ollut ihan millään pikku reissulla, kävi ihan Kiinassa asti. Ja sieltä toi upean teepannun ja lautasen.

Tuossa penkillä on Martta mummon tekemää hilloa purkissa. Warma ehti hänenkin luonaan vierailemaan, ja sai mukaansa tuota Martan kuuluisaa maikoisaa hilloa.
Kaikkia tavaroita ei ole vielä ehditty purkaan.

Warman huone.


Warman huone, tulee ylös, sillä hän tarvitsee hieman enemmän tilaa, kuin Signe. Asia selvinnee tulevissa kirjoituksissa. :) :)

WARMA tuli kotiin.


TÄNÄÄN, on se suuri päivä, kun Warma vihdoin tuli kotiin. Jo aikaisin aamulla oli Signe alkanut hääräämään ja laittelemaan herkkuja valmiiksi. Askel oli kevyt ja mieli iloinen ja odottava, vähän tuntui sydänkin tykyttelevän kaikesta ilosta ja touhusta. Talon koirat ja kissat huomasivat, että nyt on jotain erikoista tapahtumassa.

Signe kaivoi esiin kauniin mekkonsa, josta tiesi Warman tykkäävän.

Ja sitten Warma olikin jo siinä, koirat hyppivät ja haukkuivat, kissat ihmettelivät, ja siskokset halasivat, ja halasivat. Voi tätä iloa, kun Warma vihdoinkin on kotona,nyt alkaa asiatkin järjestyä, ajatteli Signe onnellisena.

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Hyvää ystävänpäivää


Signe toivottelee kaikille hyvää ystävänpäivää.