sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Jälleen outoja ääniä alakerrasta...

Signe herätti taas tänä aamuna Warman, kun alakerrasta kuului jälleen outoja ääniä.
Warma ei olisi jaksanut nousta, mutta kuinka ollakkaan, hänkin kuuli vaimeaa kolinaa, ja ylös leijui....kahvin tuoksu, ja kaikki kissat ja koirat olivat menneet alakertaan.
Siskokset hiippailivat alas, ja kurkkasivat keittiön ovesta.

Ja mitä he näkivätkään, heidän ystävänsä, ja Warman "seurustelukumppani" Kauko Laukaus, hääräsi keittiössä.
Kauko toivotti siskoksille hyvää äitienpäivää, ja näytti ihanaa kermakakkua, jonka oli tuonut.

Syntyi kova touhu ja tohina. Toisaalta, tämäkään ei ole uutta tässä talossa, sillä Kauko on tullut ja mennyt jo kauan tällä tavalla. Hän tietää tarkalleen, missä pihalla on talon vara-avain. :) Eipäs kerrota, ettei kukaan muu saa tietoonsa. :)
Kauko on kuulunut Warman ja Signen elämään jo kauan. Ja jos siskokset ja varsinkin Warma, eivät olisi niin paljon matkustelleet lähetystyössään, olisi Warma ja Kauko olleet naimisissa.
Kauko on perinyt isältään pienen sekatavarakaupan, ja sieltä häntä ei saa pois millään.
Kauko on ollut naimisissa, mutta hänen nuori vaimonsa menehtyi vaikeaan sairauteen, kun heiän pikku tyttönsä Kaino, oli vasta muutaman vuoden ikäinen.
Ja nyt tullankin seikkan, miksi Kauko on tänään täällä.

Warma ja Signe ovat hoitaneet Kainoa, kuin omaa tytärtään, ja auttaneet häntä monella tavalla, kun isällä on ollut kiireitä kaupassaan. Nyt Kaino itse on Lontoossa ja pyysi isäänsä, että hän kävisi viemässä kakkukahvit ja kukkia "mammoille" kun on äitien päivä.


2 kommenttia:

  1. Kylläpäs heillä olikin ihana äitienpäivä-yllätys.

    VastaaPoista
  2. Greetings! You came and visited my blue post, and it is a delight to meet new friends around the world. You are welcome anytime! Anita

    VastaaPoista